Кратък филм разказва историята в хорър-приказката на Дарио Ардженто

0
271

Dreadful Bond. Фенове на хорър игрите, запомнете това заглавие, защото сериозно участие в създаването му има не кой да е, а самият „майстор на ужаса“ Дарио Ардженто, режисьор, достигнал култов статус с ленти, като Suspiria, Profondo Rosso, La terza madre, Opera и други.

Той е артистичен директор на играта на Clod Studio, която в момента все още набира средства в Kickstarter. Планът, ако всичко протече по план е Dreadful Bond да излезе през декември следващата година. В началото на миналата седмица, Clod публикуваха в YouTube канала си кратък филм, който ви запознава с историята и общата визия на играта.

„Свръхестествен, психологически трилър, в който самоличността на играещия остава мистерия в началото. Играчите ще изследват отдавна изоставеното имение Уортън Менър, място държащо едновременно ключа към древни тайни и към спомена за скорошен ужас. Както във всяка добра мистерия, разбирането на КАКВО се е случило е просто малка част от истината. Това, което е важно е какво се крие зад това. ЗАЩО е ключът. И отговорът на този въпрос в Dreadful Bond не е откритие, подходящо за всеки. Сериозни сме относно това: ако не сте готови да посрещнете смущаваща тайна, не подкрепяйте този проект“, четем от описанието на играта в Kickstarter.

„Dreadful Bond е проект, който е много близък до моите теми, до моите филми, до сънищата ми: той притежава нещо дълбоко, което докосна сърцето ми на мига. Бях напълно превзет от това ново пътешествие с Clod Studio“, коментира на свой ред Дарио Ардженто.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари