Купете Cyberpunk 2077 за Xbox One и вземете безплатно копие за Series X

6
299

Само минути след обявяването на системата за кръстосано пазаруване на Microsoft за Xbox Series X, CD Projekt Red бе първото студио, което заяви, че ще участва; при това с не кое да е заглавие, ами Cyberpunk 2077.

Накратко, ако купите Xbox One версия на Cyberpunk 2077, когато излезе на 17 септември, ще получите и Xbox Series X edition безплатно, когато бъде пуснато официално.

„Геймърите никога не трябва да бъдат принуждавани да купуват една и съща игра два пъти или да плащат за ъпгрейди“, казват CD Projekt в Twitter. „Собствениците на Cyberpunk 2077 за Xbox One ще получат безплатно надграждане на Xbox Series X, когато са налични.“

Досега CD Projekt Red пазеха тишина по отношение на плановете им за следващото поколение платформи за Cyberpunk 2077 – въпреки че забавянето до средата на септември или само шест седмици преди да се появят новите конзоли силно загатва възможността и за обявяването на версии за новите машини Sony и Microsoft.

Системата за кръстосано пазаруване на Microsoft за Xbox Series X носи името “Smart Delivery”. Бъдейки обявена днес следобед, тя ще бъде поддържана от всички 15 “first party” Xbox Game Studios игри.

За трети страни, като CD Projekt Red, е по-скоро въпрос на желание да се включат – нещо, което е желателно, но съвсем не е задължително.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари