Явяващо се директно предложение на Resident Evil 7, Village ще предложи един още по-зловещ и голям свят, изпълнен с предизвикателни босове и ужасни врагове. Интернет е запленен от лейди Димитреску – огромният (висока 2.90 м.) вампир, който Capcom ни представи в няколко видеа. Но тя и дъщерите ѝ няма да са единствените „звезди“ на мрака в играта. Нито пък имението, в което тя живее ще е единствената локация във Village, която ще си струва да се посети.

Наскоро IGN публикуваха материал, с който представиха основните злодеи в следващия Resident Evil. От обясненията на художествения директор на играта, Томонори Такано, разбираме, че босовете и техните особености са вдъхновени от класическите готик разкази на ужаса. Така, освен вампир, имаме върколак, имаме персонаж, вдъхновен от историите за духове и морско хуманоидно чудовище, което отблъсква със своя външен вид. Така, имаме Карл Хайзенбърг, Салваторе Моро, Дона Беневиенто и разбира се самата лейди Димитреску. Всички те се подчиняват на Майка Миранда и биват назовани, като четиримата господари на селцето, в което се развива действието на играта. Всеки от тях има свои собствени особености и всеки от тях живее в отличителна среда, която представлява различна локация.

Така например, Карл е бил инженер. Той живее в изоставената фабрика на своя баща и се отличава с външния си вид, който напомня модерните времена – кожено яке, филцова шапка, черни слънчеви очила и с пура в уста, той борави умело с огромен със зловеща механика.

Салваторе Моро от друга страна, няма нищо общо с действителността. Вдъхновен от класическите разкази за спотайващите се в блата и мочурища, Салваторе е както изтъква Такано, създаден с идеята да изглежда като най-отблъскващия персонаж на Земята. Неговото леговище се намира в близост до огромен воден резервоар, където той живее с други не по-малко отблъскващи твари.

Когато говорим за отблъскващи и страшни герои, то няма никакво съмнение, че това ще е не зловещата лейди Димитреску или някой от подчинените ѝ, а дона Бенвиенто. Забулена от глава до пети в черно, тя управлява гротескна малка кукла в булчинска рокля с името Анджи. Директорът на играта, Моримаса Сато, изтъква пред IGN, че когато Capcom представя основните герои пред американска публика, именно Бенвиенто и Джина се сторила най-страшна на зрителите.

„В САЩ, реакциите на хората при вида на куклата бяха доста интензивни. Разбира се, че това ме зарадва, но като японец ме изненада много, че хората намират куклата за толкова страшна“, коментира той. Бенвиенто и малката Анджи населяват огромно имение, което изглежда като на края на света. За съжаление, всичко друго свързано с тях, остава мистерия.

Resident Evil излиза за конзоли и PC на седми следващия месец.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари