Лора Бейли, актрисата изиграла ролята на Аби в The Last of Us Part II сподели наскоро в интервю, че е била наясно каква реакция ще предизвика нейната героиня, но не е очаквала в това, което в действителност е последвало след излизането на играта.

В разговор с Game Informer, Бейли добавя, че изтеклите предварително в Мрежата материали, свързани с TLOU2 са изиграли също роля в случилото се, тъй като хората са получили някакво знание за историята, но извън общия контекст. Самата тя не е харесвала в началото Аби, но впоследствие осъзнала, че героят ѝ не е създаден с цел да бъде харесван.

„Беше трудно, но смятам, че се получи невероятна история и смятам, че Аби е просто един от най-удивителните персонажи, които някога съм играла“, споделя Бейли. „Знаех историята: знаех в какво се забърквам и когато почнахме работа първия ден, аз все още не харесвах Аби. Не харесвах изпълнението си. Не харесвах героя. Помня, че играх около три часа през първия ден на снимачната площадка като Аби, говорих със съпруга си Травис и казах нещо, като: „Не харесвам това, което направих. Не съм добра. Това е ужасно. Не знам как въобще приех ролята. Всичките тези години за нищо“, а Травис ми каза: „Просто млъкни и се върни обратно. И продължи да играеш защото е видно, че си много раздвоена в момента“. И когато продължих да играя си казах: „Ами добре, трябва просто да свикна със себе си, защото не се харесах“. Никой не е казал, че трябва“.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари