Лошият старт на Crucible принуждава Amazon да върне играта в затворена бета фаза

0
247

В тази ера на постоянни актуализации игрите редовно напускат затворените бета тестове. Рядко обаче се случва те отново да се върнат в изходна точка. Уви, съдбата на Crucible довежда Amazon именно до този ход, решавайки да изтегли пълната версия на играта.

Crucible е шутър, който изправя два екипа един срещу друг, където междувременно има и трета страна в лицето на AI опоненти, които двете фракции трябва да елиминират с цел получаване на бонуси. Геймплеят обеща несиметрично преживяване и интензивен екшън, но малко след официалния си старт, играчите бурно реагираха спрямо визията на финалния продукт.

Изтеглянето на Crucible и завръщането обратно в затворена бета тест фаза има за цел да внесе нужните промени на базата на обратната връзка от играчите, за да може играта максимално да се приближи до техните очаквания. “Създадохме общностен съвет от бета тест играчи, които включват такива избрани на случаен принцип до силно конкуриращи се с останалите и ще работим с тях отблизо, “ пише Колин Йохансон в публикация на официалния сайт на Crucible.

“Една от най-големите промени, които ще видите е, че всяка седмица ще заделяме време, в което ние като разработчици ще играем заедно с нашата общност и ще търсим обратна връзка.” Това означава, че ако вече не сте регистриран Crucible играч, то много скоро (стига да желаете) ще трябва да се регистрирате за достъп до тестовете; няма гаранция обаче дали ще получите такъв. Йохансон коментира, че ако вече имате акаунт, то трябва да знаете, че “играта ще остане почти същата, докато траят тестовете”. 

Странното в тази ситуация е, че една от най-големите компании в света, а именно Amazon, чийто ресурси надвишават представите на средностатистическия човек, попадна в такава позиция. При тези обстоятелства е най-разумно да внимавате с очакванията от предстоящото им MMO New World.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари