Epic Games спазиха обещанието си и обявиха, че от следващата седмица ще въведат постиженията, като характеристика в своя магазин за избрани игри. Това беше съобщено в публикация в блога на Epic Games Store, където и дадоха повече подробности за Epic Achievements. Rocket League, Hades, Pillars of Eternity, Kena: Bridge of Spirits, Zombie Army 4, Alan Wake Remastered, заедно с няколко други заглавия ще получат новата функционалност, която според GamingBolt би трябвало да работи сходно с Gamescore в Xbox и Trophies за PlayStation. Освен това, компанията ще публикува инструменти за разработчиците, което да позволи по-лесната интеграция на характеристиката в игрите им.

Постиженията са разпределени в четири основни категории, които се определят от XP стойността им. По-долу може да видите конкретно Epic Achievement категориите и сбора от допълнителни XP точки, които получавате за постижение:

Bronze = 5-45 XP

Silver = 50-95 XP

Gold = 100-200 XP

Platinum = 250 XP.

Игрите с Epic Achievements ще си имат специална нова страница с подробности за вашите постижения, където може да видите вашия прогрес и да го споделяте с приятели. Освен това, сега тези постижения и вашия напредък ще се показват директно в библиотеката ви, като ще можете да видите и наличните постижения за дадена игра на секцията в нейното описание Game Detail Page.

Epic Achivements идват да допълнят и заменят настоящата система, достъпна за разработчици. От Epic обясняват, че тези от разработчиците, които са интегрирали в игрите си настоящите постижения могат да ги запазят. Ако пък вие като играч се притеснявате за тези така трудно постигнати постижения, знайте, че те няма да изчезнат. Ако една игра въведе новата система, то прогреса ви се пренася в Epic Achievements и вие автоматично ще получите своите акаунт XP точки.

„Тази нова система на Epic Achievements дава допълнителни облаги за играещите и ги доближава до сходните системи на другите платформи“, пишат от Epic. Новата система ще бъде достъпна за всички разработчици в следващите месеци.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари