Майка уби бебето си заради FarmVille

4
27

Преди няколко дни полицейските власти в Jacksonville, Florida оповестиха пред медиите за майка, която е причинила смъртта на 3-месечното си бебе, защото то я разсеяло от Facebook играта FarmVille. 22-годишната Alexandra Tobias е била обвинена в убийство от втора степен.

Причината за злодеянието е било безкрайното реване на бебето, което ядосало майката толкова много, че тя хванала и разтресла силно детето си. Запалила цигара, за да се успокои, но методът й не подействал и тя продължила да тресе 3-месечното бебе. Въпреки че убийството е станало на 20 януари тази година, все още не е ясно дали детето е ударило главата си в околните мебели или е починало от разтърсванията на майката. Случаят беше публикуван едва наскоро, защото тези дни се очаква майката да получи официална присъда след разследването на полицейските органи. Alexandra ще бъде пратена в затвора за минимум 25 години, като доживотната присъда също е доста вероятна.

За разлика от други подобни истории в медиите, името на Zynga не бе споменато никъде и не се вдигна никакъв шум около компанията или нейната игра – FarmVille.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ViPeR-sDK
ViPeR-sDK

Докъде се стигна с тоя Facebook…

linker
linker

Не е виновен facebook. Можеше да направи същото, защото бебето и пречи да гледа любимия си сериал или пък, че не я оставя да спи. Просто е луда и тъпа.

stormofblood
stormofblood

Играй малоумни игри – върши малоумни работи….

Hanibal_Lektar
Hanibal_Lektar


eто я “ хубостницата “ … на мен ми изглажда като ку-ку !