Майка уби бебето си заради FarmVille

3
40

Преди няколко дни полицейските власти в Jacksonville, Florida оповестиха пред медиите за майка, която е причинила смъртта на 3-месечното си бебе, защото то я разсеяло от Facebook играта FarmVille. 22-годишната Alexandra Tobias е била обвинена в убийство от втора степен.

Причината за злодеянието е било безкрайното реване на бебето, което ядосало майката толкова много, че тя хванала и разтресла силно детето си. Запалила цигара, за да се успокои, но методът й не подействал и тя продължила да тресе 3-месечното бебе. Въпреки че убийството е станало на 20 януари тази година, все още не е ясно дали детето е ударило главата си в околните мебели или е починало от разтърсванията на майката. Случаят беше публикуван едва наскоро, защото тези дни се очаква майката да получи официална присъда след разследването на полицейските органи. Alexandra ще бъде пратена в затвора за минимум 25 години, като доживотната присъда също е доста вероятна.

За разлика от други подобни истории в медиите, името на Zynga не бе споменато никъде и не се вдигна никакъв шум около компанията или нейната игра – FarmVille.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари