Маорската цивилизация влиза в света на Civilization VI

0
134

Запознайте се с Купе.

Общността на Civilization VI очаква с нетърпение втория голям експанжън за играта – Gathering Storm, екологично насечено като тематика допълнение, в което ще бъде поставено ударение над човешката намеса в природата на нашата планета. Тези дни беше направен анонс на още една цивилизация, която ще влезе в Gathering Storm. След анонса на унгарския етнос, вход в играта ще направят и коренните жители на Нова Зеландия, маорите, заедно с техния велик лидер, Купе.

В основата на уменията на Купе стои „пътешествието“ му и ще представи един ранен тип игра, която се различава в значителна степен от традиционния геймплей за Civ VI с това, че всеки един мач ще стартира в средата на морето и маорите ще получават за всеки ход научни и културни достижения, преди да основат своята собствена столица. Основна способност на маорите е „мана“, която идва като ефект от плавателските им възможности и уменията им да строят кораби и лодки, а след като се установят трайно, ще получите избрани бонуси за това, като поселища, популация и др.

Уникалната единица на маорската цивилизация се нарича Тоа и се изразява в умението им да строят фортификационни съоръжения, докато уникалния им тип сграда носи името Марае. Всичко, което засяга маорската, унгарската и други цивилизации, които ще влязат в Gathering Storm, ще видим, когато експанцънът излезе, което ще се случи на 14.02.2019.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за