8.9 C
София

Марк Пинкъс обяви старта на SuperLabs

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


В седмицата, в която стана ясно, че Zynga има проблеми с финансовото си представяне, Марк Пинкъс, създател на студиото и понастоящем негов председател, обяви старта на своя последен проект: Superlabs, чрез който, по думите на самия Пинкъс, той смята да реализира идеите си за бъдещето на дигиталното пространство, съобщава Re/Code. 
Самият Пинкъс не желае да нарича своя проект „технологичен инкубатор“. Той споделя, че макар и доста от времето му да минава в работа с хората от Zynga (той се оттегли от поста на изпълнителен директор на студиото през лятото на миналата година), фокусът на вниманието му е върху Superlabs.
Понастоящем SuperLabs е спонсориран изцяло от Пинкъс, но самият той признава, че ще търси помощ от външни инвеститори. „Мисля си, че пред нас има все още толкова неизследвани пространства – с навлизането на мобилните технологии на пазара. Това открива толкова нови пространства за иновации. В момента е страхотен период, ако искаш да създаваш нещо“, споделя Пинкъс.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Ревю на рутера TP-Link Archer C64: клас AC1200 с гигабитови портове

Брандът TP-Link отдавна е добре позната на нашия пазар, което не е изненадващо, тъй като компанията е един от най-големите производители на мрежово оборудване....

Подобни новини