Дали виждате поемането на „Междузвездни войни“ от страна на „Дисни“ като края на една епоха или считате, че всичко е приключило още със „старите“ серии, то миналата седмица се сложи наистина край на нещо, след като Марк Хамил, човекът изиграл ролята на Люк Скайуокър в емблематичните филми си взе сбогом с феновете на поредицата.

Хамил публикува в края на миналата седмица емоционално послание в профила си в социалната мрежа Twitter, пожелавайки на всички ни „Силата да бъде с нас“. Той напуска света на „Междузвездни войни“ след прекарани 40 години в една от най-обичаните филмови вселени, създавани някога в историята на киното.

Хамил припомня как е започнало всичко през далечната вече 1976, когато той е избран за ролята на Люк Скайкилър, както се е казал в сценария по това време неговият герой, като по това време никой не е и предполагал в какво ще се превърне междузвездния епос на Джордж Лукас.

„Както веднъж Кери каза, в „Междузвездни войни“ става дума за семейството и именно в това се превърнахме всички – една огромна общност, която споделя общия опит от тези истории и фундаменталните ценности, които те вграждат в нас. Независимо дали сте новодошъл в галактиката на „Междузвездни войни“ или сте УСФ (ултра-страстен фен), аз съм дълбоко благодарен за вашия неспирен ентусиазъм и посветеност на далечната-далечна галактика на Джордж Лукас, която ще продължи да се разраства с нови разказвачи, изграждана на основата на даже по-големи галактики, изпълнени с герои, злодеи, екшън, романтика и разбира се със Силата. Нека Силата бъде с вас.. винаги“, завършва посланието си Хамил.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари