Мишел Ансел, ветеран в гейм индустрията и дългогодишен служител на Ubisoft, създател на класики като Beyond Good & Evil, поредицата Rayman и Rabbids, обяви напускането на светва на видеоигрите. Направи го чрез профила си в Insagram, където написа, че спира да работи по видеоигри и ще се фокусира изцяло върху своята втора страст: дивата природа.

Без да влиза в подробности, Ансел пише, че оттук-нататък ще се посвети на открит приют за диви животни, създаден с цел обучение. Що се отнася до проектите, по които работи към момента на напускането си, Beyond Good & Evil 2 и сървайвъл приключението с открит свят Wild, то той споделя своята увереност, че разработката на двете игри се намират в добри ръце.

„От много месеци насам вече, двата екипа са напълно автономни и проектите се движат страхотно. Очаквайте да видите хубави неща „, обещава Ансел.

По отношение на Beyond Good & Evil 2. продължението на класическия хит на Ubisoft от 2003, старши продуцентът на играта Гийом Бруние написа на официалния сайт на студиото, че Ансел така или иначе от известно време не работи по играта, а останалия екип се труди здраво по „солидната творческа основа, оставена от него“. Самият проект е преминал през ключов етап в разработката си, като се очаква да видим още от играта по-късно тази година. Ubisoft Montpellier продължава също така да набира хора за играта, като вече са привлечени за партньори по Beyond Good & Evil 2 и хора от парижкия офис на Ubi.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари