Мобилната FIFA също получава ъпдейт за Световното по футбол

1
168
Играчите на конзолната FIFA 18 се наслаждават на собствения си режим за Световната купа вече от няколко седмици, но сега FIFA Mobile също ще има своя собствена версия на събитието.

От днес до 1 август хората могат да избират измежду 32 класирани държави и да играят уникална кампания за световното състезание по най-популярния спорт в света. Не се притеснявайте, защото държави, които не са успели да се преборят за поява на световната сцена (като Италия и България, например), също присъстват там.

Подобно на конзолната версия, геймърите могат да вземат един от 16-те некласирани отбора и да го поведат към слава чрез негова собствена отделна кампания.

Специалното събитие ще има и режим VS Attack за игра между живи противници, които ще могат да разиграват реални и измислени срещи, както и бонусни предизвикателства за награди в играта. Самите реални двубои от Световното първенство също идват във FIFA Mobile, която ще възнаграждава хората за точно предсказване на резултатите от мача в реалния свят.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Tak
Tak

Въпрос на вкус е, но на мен последната мобилна FIFA не ми харесва. Вероятно EA срещат трудности, но щеше да е много по-хубаво, ако беше направила онлайн мултиплейър режим или поне локален мултиплейър режим, а не това, което сега получаваме.