Мобилното приложение на Mass Effect: Andromeda вече е налично за iOS и Android

0
5

Новата ролева игра Mass Effect: Andromeda излиза след броени дни, но ако вече нямате търпение, то мобилното приложение към нея вече може да се свали.

То се казва Apex HQ и е подобно на приложението, което съпътстваше Mass Effect 3 преди време. С други думи, с него ще бъдете непрекъснато свързани с вашата игра и ще наблюдавате режимите и напредъка си в нея, дори когато не сте пред конзолата.

Освен, че събира статистика за всичките ви игри в мултиплейър, Apex HQ показва още кои герои са отключени и ви дава възможност да избирате екипировката си преди всяка следваща битка. Това покрива както стандартните мултиплейър мачове, така и Strike Team мисиите от сингъл кампанията.

Ще виждате още глобалното класиране на най-добрите играчи, списъка с отключени achievement, предстоящи мисии и др. С други думи, нищо фундаментално различно, но в същото време едно полезно приложение за по-сериозните играчи. Е, щеше да бъде значително по-готино, ако бяхме видели истинска мобилна игра, подобна на страхотната Mass Effect: Infiltrator, но за съжаление мобилният гейминг отдавна обърна гръб на подобен тип премиум игри.

Apex HQ може да се свали във версии за iOS и Android, а самата Mass Effect: Andromeda излиза на 21 март в Северна Америка и на 23 март в Европа за PS4, Xbox One и PC.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за