Група професионални моддъри се обединяват в специален екип, за да помогнат на разработчиците и геймърите да нямат проблеми с игра, която… още не е излязла.

GamePressure предава за създаването на Starfield Community Patch, специална група, която има за цел да се справя с бъговете в предстоящото да излезе звездно приключение на Microsoft и Bethesda Starfield. Вероятно на мнозина подобно действие може да се стори неуместно и прекомерно, но ако си спомните за последния Fallout, то ще се съгласите, че Starfield Community Patch не е чак толкова лоша идея.

Идеята на SCP няма да е създаването на ново съдържание за Starfield, което ще правят други моддъри. Тяхната цел ще е издаването на кръпки за известни на всички възникнали проблеми, липсващи обекти, оправянето на скриптове, премахването на евентуални експлойти и др. Освен това става въпрос за изцяло открит проект, който ще позволи на всеки да докладва за бъгове в играта или да се включи в оправянето им.

Starfield излиза през следващата година и ще се възползва от следващото поколение на Creation Engine. И макар че това е различна технология от тази, с която е създаден Fallout 76 или може би именно заради това, мнозина очакват проблеми. Достъп до проекта и произведените от тях кръпки и модификации ще имат всички и то безплатно.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари