Модове превръщат GTA 5 в Cyberpunk 2077 – вижте San Andreas като Night City

3
2501

Petri Levälahti, служител в EA Dice, направи показно как би изглеждала обстановката в Grand Theft Auto 5, ако беше Night City на Cyberpunk 2077. И резултатите са меко казано впечатляващи. Надминават поне моите очаквания.

Модовете, които той използва са отбелязани на две от снимките

По принцип вече има немалко модове, които предлагат да внесат различни елементи от CyberPunk в играта – вариантите са много

Първо трябва да споменем GrandCyberPunk, който трансформира картата и дава възможност да прекараме безброй часове в разглеждане и правене на всякакви неща.

След това идва ред на Cyberpunk Peds. Това е мод, който ни позволява да имитираме персонажите, които виждаме в Cyberpunk 2077.

Що се отнася до превозните средства, в GTA 5 можем да добавим само четири, вдъхновени от другата игра, към момента.  Това са Quadra V-Tech, Delorean DMC-12 и Radiant VFF. Може да добавите и мотора Sci-fi Hover Bike.

Има и още някои графични модове, които може да свалите, за да подсилите ефекта. Те включват VisualV, Natural Vision Remastered, Visual Vanilla и Faith Connors Mirrors Edge.

Ако решите да добавите абсолютно всички модове, със сигурност компютърът ви трябва да е на доста високо ниво. Няма да е никак малко предизвикателство за хардуера да задвижи всичко това.

Има модовете, които осигуряват добавянето на Tesla Semi и няколко оръжия (BFG-9000, BFG-9000 MK2 и Mjolnir), но за тях не е гарантирано, че работят.

В по-горното видео може да видите този вариант и да получите линк за изтегляне на модовете в неговото описание.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари