Фантазирали ли сте си как един ден показваното днес в синематиката качество на визията ще е идентично с това на геймплея? Всички сме гледали тези специално подготвяни видеа от студиата за реклама на своите бъдещи заглавия, след които оставаме с отворена уста. Слушаме как синематиката била рендирана в реално време в енджина на играта и какво ли не, но геймплей и синематика нямат общо. А един ден може да имаме това и даже нещо повече – истински фотореализъм. Това мнение изразява наскоро изпълнителният директор на Take-Two Строс Зелник.

Той беше гост на UBS Global TMT Virtual Conference, където сподели оптимизма си за бъдещето на гейм индустрията и видеоигрите, като следващите 30-40 години ще са „Най-вълнуващото време за игрите“, смята Зелник.

„Предполагам, че след десет години бизнесът на Take-Two ще изглежда значително по-различен от това, което е днес, точно толкова различен, колкото е изглеждал преди десет години, когато го нямаше мобилния бизнес и повторното потребителско харчене. И макар и да не знам точно как ще изглеждат нещата, смятам, че ще сме свидетели на технология, която ще позволява на разработчиците да правят неща, които не са можели преди, включително игри, които изглеждат като реални филми“, обяснява Зелник.

„Някои от нещата, които виждаме днес си изглежда като лайв-екшън, но все още си е анимация. След десет години обаче ще можете, ако поискате да създавате неща, които изглеждат напълно реалистични и всичко това направено в компютър, да не говорим за всички други модерни технологии, които ще позволят това“, допълва той.

1 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари