Над 200 милиона логвания в Minecraft има всеки месец

0
431

Много хора играят на Minecraft. Това вече е неоспорим факт. Голямото количество играчи логично води след себе си и впечатляващи статистики. Едно от числата показва, че месечните логвания на геймърите, желаещи да играят Minecraft, възлизат на 241 920 000, предаде Eurogamer.

Статистиките бяха представени по време на срещата Minecon. Данните показват още, че на всеки час има повече от 300 хиляди логвания. Когато финалната версия на Minecraft излезе миналия петък беше регистрирано пиково ниво, което достигна 4 хиляди влизания в секунда.

Някои хора се оплакват, че когато опитат да влязат в Minecraft играта забива и те трябва да опитват по няколко пъти, докато постигнат успех. Може би в тази особеност се крият част от впечатляващите цифри, изнесени по време на Minecon.

Общият брой на геймърите, които са закупили Minecraft е 4 милиона души и този интерес донесе на миниатюрния разработчик Mojang, и създателят на играта Маркус Персон, доста пари.

Ревюто на Minecraft в Eurogamer беше много положително и заглавието получи оценка 10 точки от 10 възможни. Сайтът определи играта като голямо постижение в сферата на дигиталните забавления, което може да се играе от почти всеки. Геймърите могат да намерят нещо интересно в Minecraft, без значение колко са опитни или колко богато е тяхното въображение.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари