Този източник на тайни, какъвто е Комисията за рейтинги на видео игри в Южна Корея, току-що направи още едно изявление вместо издателите, след като публикува рейтинг за PC порт на Xbox One заглавието Sunset Overdrive.

Първоначално пусната още през 2014 г. като Xbox One ексклузив, играта на Insomniac Games е най-готиното, цветно и атрактивно приключение, което може да изиграете на измъчената конзола. След като нова марка енергийна напитка превръща по-голямата част от населението в зловещи оранжеви създания, оцелелите трябва да се обединят заедно, за да избягат от хаоса.

Играта беше похвалена заради бързината си, вертикалния елемент и различните спортни трикове, както и нейните цветни визуализации. Изглежда странно, че Microsoft може да мисли, че сега, четири години по-късно, е оптималното време за пренасяне на играта на домашен компютър. Лично аз съм сигурен, че има много фенове, които с готовност желаят да се върнат в света на Sunset Overdrive, ако това разкриване на рейтинга се окаже точно.

Въпреки че все още нищо не е официално, тези „течове“ са наистина надеждни, за да можем да приемем, че Sunset Overdrive за PC ще бъде разкрита на E3 2018.

Колкото до вашия Xbox One, просто го приберете в килера и затворете тази срамна страница в историята на гейминга завинаги.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
4 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
mmm
mmm

измъчената конзола ?!?!?!?!?!?!?!?!?! Дали не се измъчвате да си изсмучете тия статии от пръстите ?

ngc-bg
ngc-bg

Статията не би трябвало да предава лично мнение по този начин. Но да си кажем право – измъчена си е…доста. Няма да се изненадам ако въобще я погребат след няколко години. MS са известни с погребването на огромни и преспективни проекти, x-box няма да е първият, нито последният. А и колко хора всъщност го ползват без ексклузивите, които между нас казано, спасяват конзолният пазар като цяло.

Бръм
Бръм

Аз имам един XBOX One Elite, не играя ексклузиви(освен последния Tomb Raider, който дори не е ексклузив а излезе по-рано за xbox), но играя игри. Страхотна мултимедия за вкъщи, управлява цялата ми техника. Напълно съм доволен, дори чакам Xbox One X другата седмица да се порадвам на 4k 🙂 Аз лични харесвам конзолните игри отколкото РС… Не трябва да ъпгрейдвам често, разумни цени и мога да си позволя игрите, които играя(126 до този момент, платил за около 70% от тях) Конзолата има и други приложения, например мултимедията, за което е страхотна. Познатите ми които имат PS, нямят същия experience като… Виж още »

ngc-bg
ngc-bg

@Бръм, може би аз живея в един друг век…за мен конзолите са това което бяха до 16 битовата ера. Някак не възприех още 1вият плейстейшън. Какво всъщност управляваш мултимедийно с конзолата? Музика, филми? Не е ли трудно търсенето на определено парче в голяма плейлиста примерно?

Бръм
Бръм

@ngc-bg, ами вързал съм всичко към Xbox-a, цялото кино барабар с уредбата :), като пусна филм, от едно място управлявам всичко с дистанционното. ТВ-то, мултимедия, уредба. Ако дистанционното не е под ръка го управлявам от iPhone-a, заради това и не се борим за дистанционното. За плейлсти нямам какво да кажа, имам си готови и си ползвам Spotify Или YouTube, единствено писането е малко тегаво, но си имам такава към контролера, така че не е кой знае каква болка за умиране. Иначе за игрите, сигурно ти играеш заради графиката, мен графиката не ме вълнува особено, в смисъл тази на Xbox-a ме… Виж още »

Гончо
Гончо

Чудесна новина, само да не е ексклузивна за скапания Microsfot Store.