Най-новият и последен за Overwatch герой – Echo стана достъпен за всички платформи

0
209

Ето, че най-накрая след доста чакане и огромно количество догадки, най-новият герой, който ще завърши списъка с персонажи на Overwatch е вече достъпен за Playstation 4, Xbox One, PC и Nintendo Switch. Blizzard обяви пристигането на Echo във вчерна публикация посредством Twitter заедно с кратка, но вълнуваща геймплей компилация. От тук насетне, нови герои ще се присъединят след като излезе дългоочаквания Overwatch 2, за който тепърва ще излезе по-подробна информация.  

Според Blizzard, Echo е най-гъвкавия и разнообразен герой до момента. Ултиматът ѝ позволява да се трансформира в някой от опонентите, наследявайки неговите умения за 15 секунди. Компанията промотира този герой от доста време и най-накрая чакането приключи, като вече можете да се впуснете в схватка и да изпитате нейната грация и ловкост на бойното поле. 

За любопитните сред вас, ето и кратка история за Echo:

Echo е революционен робот, който притежава бързо адаптиращ се изкуствен интелект, създаден от д-р Мина Ляо. Мина е била част от екипа създал Омниците, които впоследствие въстават срещу своите създатели. В резултат на силната вина, която връхлита Ляо поради последвалите събития от нейната работа, тя конструира Echo с надеждата да изглади своята грешка. Макар и на пръв поглед Echo да напомня на Омниците, тя всъщност функционира като “ехо” на нейното съзнание.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари