Най-популярните комерсиални приложения за Windows 8 са игри

0
185

Състезателната игра Drift Mania Championship 2 е най-популярното платено приложение за Windows 8 към този момент. Заглавието има над 10 милиона почитатели по целия свят и поддържа таблети, онлайн и локален мултиплеър, както и Xbox контролери, съобщи Neowin.

Рейсърът струва три долара и е творение на канадската игрална компания RatRod Studio. Той се предлага още във версии за iOS и Android.

На второ място сред комерсиалните приложения за Windows 8 е Angry Birds Space. На четвърта позиция пак е игра на Rovio. Това е Angry Birds Star Wars. И двете заглавия се продават за по 5 долара. На третата позиция не стои игра, а приложението за поточно видео Plex, което е с цена от 3 долара.

Челната петица допълва заглавие на игралното студио на Disney. Това е продаваната за 5 долара игра Where’s My Perry. Пак толкова струва приложението, намиращо се на шесто място. Това е клиентът за комуникация IM+ Pro, който дава едновременен достъп до различни услуги за чат.

На седмо място е приложението Libraries File Explorer App, което предлага по-лесно отваряне на файлове и папки срещу скромната цена от долар и половина.

На опашката в топ 10 са три игри. Това са Doodle God, Rat on a Skateboard и 4 Elements II Special Edition.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари