Най-продаваните игри във Великобритания (5-11 септември 2011)

0
14

Появиха се свежи данни за продажбите на игри на територията на Обединеното кралство, които се публикуват ежеседмично от компанията Chart-Track. От тях виждаме, че Deus Ex: Human Revolution, която беше лидер две седмици поред, се е спуснала на пето място, отстъпвайки позиции пред новите заглавия.

Над всички е зомби екшъна Dead Island, следван от космическия екшън от трето лице Warhammer 40k: Space Marine, а тройката се запълва от Driver: San Francisco, която е на пазара вече от две седмици.

Resistance 3 с много зор е заела четвъртото място, но с такива темпове играта бързо ще напусне Top10. Gran Turismo 5 попадна в десятката, само защото излезе Platinum изданието. На челни места се оказа и 3DS ексклузивът Star Fox 64 3D.

Сред очакваните заглавия се „отличи” шутъра Bodycount, който дебютира миналата седмица на 36 място. За съжаление заглавието вече е извън Top40. Неговият пример явно ще последва Rise of Nightmares – британците посрещнаха доста вяло този ексклузив за Kinect, заковавайки го на 37 позиция по продажби. Явно повечето ги мързи да висят пред телевизора по-дълго от едно денс парче.

Ето ги и тях – десетте най-продавани игри във Великобритания за периода 5-11 септември 2011:

Dead Island
Warhammer 40k: Space Marine
Driver: San Francisco
Resistance 3
Deus Ex: Human Revolution
Zumba Fitness
Rugby World Cup 2011
LEGO Pirates of the Caribbean
Star Fox 64 3D
Gran Turismo 5

Приятно е да се види, че лятната Zumba мания е към края си.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за