10.8 C
София

На 15-ти април започват откритите бета-тестове на новия Doom

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Bethesda и id Software съобщиха нови подробности за предстоящите отворени тестове на новия Doom, известен и като Doom 4. Те показаха и нови материали и споделиха нова информация за промените, които ще бъдат направени до края на тази година. Да не забравяме, че на 6-ти април приключиха закритите бета-тестове на тази игра.

 

Откритите бета-тестове ще протекат от 15-ти до 17-ти април. За участие в тях е необходимо единствено зареждането на клиента за игра и естествено, подходящ хардуер За тестване ще бъдат предоставени всички възможности на Team Deatchmatch и Heatwave върху двете карти от закритите тестове.

 

Създателите на Doom споделиха, че до края на годината възнамеряват да публикуват безплатни обновявания за редактора SnapMap и за мрежовата игра. С помощта на SnapMap могат да се създават карти и нива, а id възнамерява да добавя собствени допълнения – обекти, оръжия, екипировки, софтуерни подобрения и функции, подобрен изкуствен интелект и много други. id възнамерява да представи и много нови режими за мрежова игра.

Ще има и три платени допълнения за мрежовата игра, във всяко от което ще има нови карти, демони и оръжие. Първият DLC пакет трябва да излезе това лято. Всеки пакет ще струва $14.99/£11.99/€14.99.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини