Очаквахме трепетно половин десетилетие Sony да направи филм на Uncharted с помощта на безброй директори и сценаристи. След това чакахме Шон Леви да направи предистория на играта с актьора Том Холанд.

Но насред цялото чакане изглежда Нейтън Филиън, избран собственоръчно от феновете като идеалния актьор за Uncharted филм, е взел нещата в свои ръце. Той участва в най-новия кратък филм на Алън Ънгар като главния герой Нейтън Дрейк. Видеото е публикувано в YouTube и макар да е само 15 минути дълго, това е най-близкото до Uncharted, което ще видите. Филиън определено изпъква с каризмата си. Освен него можете да видите и блестящи изпълнения от страна на поддържащите роли – Съли (Стивън Ланг) и Елена (Марсеа Монро). Филмът строго се придържа към оригиналната игра, единствено обаче лошите умират след първия куршум. В описанието на филма Ънгар изрично заявява, че го е изработил без помощта на Sony или Naughty Dog. Това е само проект на ентусиасти.

Създателят коментира в Instagram: „Исках да направя нещо такова още откакто първата Uncharted излезе през 2007-ма година„. Канадския режисьор и сценарист специализира в екшън филми и вече може да се похвали с две заглавия – Gridlocked и Tapped Out. Самият Нейтън Филиън сподели:

Това не е просто нещо, което исках да направя. Нещо повече – исках да видя такъв филм до дълго време. Ако сте си увивали кърпа около главата, инсталирали сте Федора и едва ли не сте си изкарали окото с направен от вас камшик, то това е за вас! Благодаря ти, Алън Ънгар, за сбъдването на това малко желание„.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари