Неофицално: разкрита е тематиката на следващата Assassin’s Creed игра

0
286

Последната Assassin’s Creed видеоигра едва направи половин година от дебюта си на пазара, но феновете вече спекулират по следващата. След излизането на новото заглавие на Ubisoft – Tom Clancy’s The Division 2, някои заключиха, че вече знаят около какво ще се ориентира последното попълнение на Assassin’s Creed франчайза. Възможно е да бъде бъде включен отдавна очакван исторически период.

В The Division 2, в локацията „Център Potomac“, можете да забележите съмнителни постери. Впечатленията си във Wiki страницата на Assassin’s Creed сподели потребителят AlifMorrisonudin. Постерите имат гръмкото заглавие „Валхала“. На тях е изрисуван образ на вероятно скандинавски войн в профил. В едната му ръка се вижда малък кръгъл обект. Не ни трябва много, за да направим аналогията с викингите. Въпроси се пораждат около малкия кръгъл предмет.

Феновете на Assassin’s Creed познават Райската ябълка, вероятно най-търсения и мощен артефакт в историята на поредицата. Теорията гласи, че именно нея държи фигурата от постерите в The Division. Това може би означава, че новото заглавие ще ни заведе в света на викингите. Откритието съвпада с предишни спекулации, открити от Kotaku. Все пак ще има доста да почакаме, докато научим повече от Ubisoft. Все пак следващата Assassin’s Creed се очаква да излезе чак след 2020-та година. Издателят от друга страна обаче има голям опит в пускането на великденски яйца в игрите си. Watch Dogs 2 едновременно съдържаше информация за новия космически проект на компанията, Pioneer, и за следващото Watch Dogs заглавие. Така че може би постерът от The Division 2 наистина крие някои тайни.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за