Неофициално: възможно е Death Stranding да дебютира и на персонални компютри

2
162

Принципът на PS ексклузивите е: каквото е за PlayStation, си остава на PlayStation. Малко заглавия, резервирани за конзолата, прекрачват прага към други платформи. По изключение това се случи с отличната игра Journey. Сега е възможно и ААА хита Death Stranding също да последва примера ѝ. Поне са такива предположенията след неоснователни промени в австралийския сайт на PlayStation.

Уебстраницата на конзолата съдържа списък с всички ексклузиви, издадени за PlayStation. До последно време беше включена и предстоящата игра Death Stranding. Но сега тя е извадена от списъка. Според Wayback Machine заглавието е присъствало в австралийския сайт поне до 31-ви май. Изчезването му необичайно, особено след като Kojima Productions подписа договор със Sony за ексклузивността на Death Stranding. Което напълно изключва възможността играта да бъде достъпна за РС или Xbox One при дебюта си през ноември тази година.

Не е ясно дали промяната е грешка на поддръжката или действително се подготвя порт за персонални компютри. Във всеки случай феновете ще имат възможността да се поинтересуват лично – продуцентът на проекта Хидео Коджима ще се появи на събитието Gamescom: Opening Night Live, представяйки Death Stranding. Тогава се очаква да видим и допълнителни кадри от геймплея на играта. Междувременно играта се очаква да дебютира на 8-ми ноември тази година.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
radi
radi

А дано

Аз-Съм
Аз-Съм

Тази приятелка прилича на жената на Рагнар от сериала викингите (забравих и името) 🙂