Неофициално: Rockstar Games работи върху нова игра

0
1033

Изглежда компанията Rockstar, отговорна за хитовете Grand Theft Auto и Red Dead Redemption, подготвя нещо ново за феновете. Тя е пуснала молба за одобрение на продукт в Австралия, маркиран с кодовото име „Bonaire„.

Уви, никой не знае какво Rockstar е отбелязала като Bonaire. Принципно Бонер се нарича един от островите в Карибско море, който е и холандска колония. Според Kotaku няма никаква друга информация освен името на продукта и издателя (заедно с категорията „видеоигра“, която дори не определя на коя платформа ще е достъпна). Засега се дават предположения, че това ще бъде ново DLC допълнение за Red Dead Redemption 2. Като се има предвид, че в играта съществува фикционалният остров Гуарма, възможно е Bonaire да надгражда върху геймплея от него. Продуктът обаче не е одобрен от Австралийските власти за класификация на възрастово ограничение. Принципно там правилата са малко по-стриктни – оригиналната Red Dead Redemption се продаваше с МА15+ рейтинг в Австралия, с което се забранява на деца под 15 години да я купуват по какъвто и да е начин. Много игри не се допускат до продажба на първо време, но евентуално биват одобрявани – тази седмица в страната беше издадено заглавието Hotline Miami 2.

Разбира се, освен DLC за RDR2, с Bonaire може да се прикрива напълно нова видеоигра. Rockstar обаче отказва да коментира по случая.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за