fbpx
2.3 C
София

Никой не е попитал дубльора, озвучаващ Geralt, дали иска да участва в римейка на играта

Doug Cockle озвучаваше Geralt и в трите игри, но сега от CDPR не са му се обаждали

Най-четени

В скорошен разговор с Eurogamer, Doug Cockle, дубльорът на Гералт от всичките три игри за Вещера, сподели, че нито CD Projekt, нито Fool’s Theory (студиото, което прави римейка) са се свързали с него относно презаписване на диалозите от първата игра. „Знам за това колкото и вие към момента“, казва Cockle, „Не знам дали ще ме включат отново в озвучаването на диалозите, не знам също и дали ще използват диалога от първия Вещер в настоящата му форма. Не знам.“

Много се е променило от излизането на първия Вещер през 2007 година. Не само това, че The Witcher 2 подмени някои от дубльорите от първата игра, но и самият Cockle се усъвършенства след първите си пробни стъпки в обувките на Geralt. В допълнение, CD Projekt подобри записите на гласовете след първата игра: студиото нае професионален режисьор за дублажите от Witcher 2 нататък, и Cockle казва, че „влиянието на режисьора върху качеството на записите не е преувеличено“.

Най-вероятната причина телефонът на Cockle все още да не е позвънял, е че римейкът е още в много ранен етап от разработката. Ако елегантните и блестящи UE5 модели на новата игра все така ползват същите записи от оригиналната игра, това би било крайно причудливо.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини