Новата актуализация на Monster Hunter World: Iceborne отложена поради коронавируса

0
129

Ловците, които нетърпеливо очакват пристигането на четвъртата безплатна актуализация, в която се появява страховития дракон Alatreon в света на Monster Hunter World: Iceborne за съжаление ще трябва да почакат повече; Capcom обяви отлагането на новото съдържание за по-късна дата поради възникнали предизвикателства, които са породени от настоящата коронавирус пандемия.

Пристигането на Alatreon беше първоначално обявено в началото на година, когато Capcom загатна на феновете да очакват едно от любимите им същества от поредицата, което ще се завърне като част от актуализациите след последния експанжън. По-късно компанията потвърди, че става въпрос за черния дракон от Monster Hunter 3, който може да използва стихиите като свое предимство в битка; дебюта на Alatreon беше насрочен за май.

Към момента обаче най-новата безплатната актуализация на Monster Hunter World: Iceborne е не само отложена, но и все още без конкретна дата, тъй като коронавируса е дал своето отражение върху “производствената част” на играта. Стана ясно, че дублажа е сред засегнатите фрагменти, което означава, че когато актуализацията излезе наяве, заглавието ще пристигне с далеч “по-опростени записи” на италиански, испански и френски език.

“Бихме искали да се извиним на нашите фенове, които нетърпеливо очакват пристигане на Alatreon в New World”, пише издателят в Twitter публикация. “Веднага щом имаме повече информация ще я споделим с вас.”

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари