Новата видеоигра по „Хищникът“ ще излезе през 2020 година

1
506

Много хора обичат хитовия филм The Predator и непоколебимия хорър и екшън, с които той се отличава. Sony, изглежда, има допълнителни планове за франчайза. Компанията подготвя нова видеоигра ексклузивно за своята конзола PlayStation 4. Филмът от миналата година няма да е единственото, което ще видим от „Хищникът“.

Играта Predator: Hunting Grounds беше разкрита специално на събитието PlayStation: State of Play. Тя се разработва от американското студио Illfonic (известно със смразяващото кръвта заглавие Friday the 13th: The Game) и се очаква да бъде издадена следващата година. На State of Play Sony описа Hunting Grounds като „Състезателно асинхронно мултиплеър преживяване“. На нас ни се струва, че то прилича много на една друга игра, Evolve.

Една група геймъри ще ръководи екип от войници, въоръжени до зъби с най-модерни оръжия. Само на един играч се пада привилегията да контролира Хищника. Екипът от хора трябва да елиминира допълнителните противници и да открива търсени предмети. Хищникът има за цел да ги унищожи преди да свършат каквото и да е.

За момента в YouTube е издаден кратък тийзър на Predator: Hunting Grounds. За съжаление, той не разкрива нищо от геймплея на играта. Интересно ще бъде да научим как Sony ще направи видеоигра от такъв жанр, продължавайки завета на предишния хит Evolve.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари