Новата игра Berserk ще излезе в Европа през февруари 2017

0
53

Подобно на Dynasty Warriors, японската игра Berserk ще се разпространява на запад под името „Berserk and the Band of the Hawk“.

 

Разработена от Omega Force – екипът, създал и поредицата Dynasty Warriors, играта Berserk ще се опита да пресъздаде събитията, описани в едноименната манга от 1989 година: комикс, отличаващ се с много кръвопролития и бруталност.

Главният герой ще бъде едноокия Гътс, който ще се сражава със злите свръхестествени сили на света на Berserk.

Промяната на името идва от факта, че така наречената „Банда на ястреба“ е група наемници, част от която е бил и самият Гътс, преди да бъде предаден от своя лидер и приятел Грифит.

Както предшественика си Dynasty Warriors, в играта Berserk and the Band of the Hawk главния герой също ще трябва да се справи с огромни маси от врагове и чудовища, но атмосферата ще бъде доста тъмна, наситена с много кръв и насилие. Освен това според Omega Force играта ще се отличава и със забележителен сюжет и ярки характери.

Феновете очакват да излезе и аниме адаптация по комикса, но няма да се използват кадри от филма в играта.

Berserk and the Band of the Hawk ще бъде издадена за Playstation 4, Playstation Vita, а също и за персонални компютри. Излиза на 21-ви февруари в Съединените Американски щати и на 24-ти февруари в Европа.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари