Новата политика за възстановяване на суми на GOG е доста щедра

0
232

PC marketplace платформата Good Old Games обяви нова политика за възстановяване на суми днес и тя се оказва, че е доста…любезна спрямо клиентите. Може би дори твърде много.

Разумен подход или проява на лекомислие

Ето извадка директно от сайта на GOG: „От сега нататък можете да получите пълно възстановяване до 30 дни след закупуване на продукт, дори ако сте го изтеглили, стартирали и играли. Това е.“

Откровено казано това е малко налудничаво, защото 30 дни е дълго време да играете една игра – да не казвам, че има ентусиасти, които успяват да преминат цяла кампания за по-малко от седмица. GOG допълват, че това е така, защото “всяка част от магазина е проектирана с геймърите наум; това на свой ред означава, че сигурността и удовлетворението при покупката ви идват на първо място за нас”, и че „Най-новата актуализация на нашата политика за доброволно възстановяване добавя още един слой към по-доброто клиентско обслужване“.

За всеки тарикат, който се чуди дали това е шанс, от който може да се възползва на базата на опростеното естество на този модел – това съвсем не значи, че ще е толкова лесно колкото звучи. Част от бележката по-долу дава повече разяснения в тази посока:

Надяваме се, че ще вземате информирани решения за всяка покупка и ще използвате тази актуализирана политика за доброволно възстановяване на средства, само ако нещо не работи както очаквахте.

Ето защо на практика няма ограничения, но все пак си запазваме правото да отказваме възстановяване на суми при отделни случаи.

Моля, уважавайте цялото време и упорит труд, вложен в създаването на игрите,  които играете, и не забравяйте, че възстановяванията не са рецензии. Ако сте завършили играта и не ви хареса, моля, помислете вместо това да споделите мнението си. Също така, моля, не се възползвайте от нашето доверие, като поискате неразумно количество игри да бъдат възстановени. Не бъдете този човек. Никой не харесва този човек.

И откровено казано, това е факт – никой не харесва авантаджии. 

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари