Новата FlatOut игра ще се нарича FlatOut 4: Total Insanity

1
18

Обявената наскоро нова игра от рейсър поредицата FlatOut ще се нарича FlatOut 4: Total Insanity, потвърди издателят Strategy First.

За целта компанията си партнира със студията Tiny Rebel Games и Kylotonn Entertainment, които заедно ще работят по проекта. Титуляр ще бъде Tiny Rebel Games, докато Kylotonn ще помага в отделни аспекти на играта.

„От години сме фенове на поредицата FlatOut и смятаме, че тя предлага забавна и лесно достъпна комбинация от рейсинг и битки. Екипът на Kylotonn ще ни помогне с огромния си опит в рейсинг жанра и с тяхна помощ се надяваме да покажем едно ново FlatOut 4 изживяване, което да впечатли геймърите със своето богатство и шантава атмосфера“, казва творческият директор на играта Лий Къмингс от Tiny Rebel Games.

Въпреки, че не е сред най-добре познатите имена в гейм индустрията, през годините студиото успешно е помагало в създаването на игри от поредици като Grand Theft Auto, Midnight Club, BioShock и Borderlands.

Накрая, Strategy First приканва и феновете да гласуват за своята любима FlatOut писта, която да бъде преработена, за да може да се включи в предстоящата игра.

FlatOut 4: Total Insanity трябва да излезе през 2016 г. за PS4, XBOX One и РС.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари