Новата Need for Speed Heat няма да има микротранзакции

0
678

Need for Speed франчайзът е собственост на Electronic Arts от, меко казано, дълго време. Затова е нормално издателят да експериментира по разнообразни начини с всяка следващата игра от поредицата. Последното попълнение в серията, Need for Speed Payback, беше силно критикувано заради добавянето на най-новия порок на ЕА Games – микротранзакции под формата на кутии с плячка. С тях геймърите можеха да намират части за автомобили и за ъпгрейди. Продължението на поредицата Need for Speed Heat обаче прекъсва тренда на компанията и изключва микротранзакциите.

Това сподели мениджърът по връзки с обществеността Бен Уок в Reddit форума на Need for Speed, успокоявайки фенове, недоволни от произволността в Payback:

„Няма кутии с плячка в NFS Heat, няма и да има“.

Вместо това студиото Ghost Games ще се съсредоточи върху един от традиционните методи за разпространяване на съдържание на Electronic Arts – DLC допълнения. Единственото изключение може би прави особен Time-Save пакет, който би трябвало да ви разкрие всички предмети за колекциониране на картата.

Лошият опит с микротранзакциите не се ограничава само до Need for Speed Payback. ЕА беше силно критикувана и при дебюта на FIFA Ultimate Team пакетите и особено много заради Star Wars Battlefront 2.

Новата NFS Heat излиза на 8-ми ноември тази година за персонални компютри, както и Xbox One и PlayStation 4 конзоли.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за