Нова игра от света на „Метро“ излиза следващата година

0
20

Новата книга от света на „Метро“ вече е на българския пазар и отзивите за нея са страхотни. Тя затваря култовата поредица, която може ми макар и без Дмитрий Глуховски ще продължи своя собствен живот. Освен обаче книгите на Глуховски и тези на феновете на поредицата, светът на „Метро“ е допълван и от успешните видеоигри на 4A Games.

От обновения статус на графика на излизането на заглавията от поредицата се появи информацията, че следващата година ще видим нова игра от мрачния свят на подземна Москва.

„Всичко допълва нещо. Откъдето книгата приключва тяхната история, играта поема. Ера на велики открития предстои…“, гласи загадъчния анонс на последната игра от света на книгите на Глуховски.

Светът на „Метро“ наистина е внушителен. Вместо да затваря героите и средата зад стоманените врати на московското метро, авторът на поредицата Дмитри Глуховски насърчава феновете на книгите да създават и публикуват свои собствени истории. През 2010г. пък украинското студио 4А Games издаде и първата игра от сериите – Metro 2033, последвана от Metro Last Light (2013), а впоследствие се появиха и Redux версии на игрите. Не е известно засега кой ще работи по тази последна видеоигра от сериите, но нищо чудно това пак да са 4А.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари