Нова информация за Civilization VI относно цивилизацията на американците

0
6

Firaxis публикува нова информация за Civilization VI, която показва основните промени в цивилизацията на американците.

 

Американците присъстват още в най-първата Civilization, която се появи преди 25 години. В новата Civilization VI предводител на американците е Теодор (Теди) Рузвелт – 26-тия президент на САЩ. Теди Рузвелт е известен с това, че е най-младият лидер на САЩ, който поема поста след убийството на Президента МакКинли през 1901 година. Рузвелт става президент едва на 42 години и е известен с вътрешната си политика на честно отношение, която включва три основни приоритета: запазване на природните ресурси, контрол на корпорациите и защита на потребителите.

В Civilization VI участва американският изтребител P-51 „Мустанг“, създаден през Втората Световна война специално за продължителен полет на голяма височина, подходящ за въздушен бой и ескортиране на бомбардировачи.

 

В цивилизацията на американците участва и волния ездач. Първата доброволна кавалерия, известна и като „Волните ездачи“ е полк, сформиран от Теди Рузвелт през 1898 година.

 

В Civilization VI американците имат киностудио, което е основано през 1893 година от Томас Едисон. Към 1920 година в Холивуд, Калифорния вече има дузина киностудия, които оказват влияние върху цялата Цивилизация.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за