Нова информация за Horizon Zero Dawn

0
11


Horizon Zero Dawn
изглежда великолепно и това е безспорно. Малко са обаче нещата, които са ни известни. Това, което знаем е, че играете като главния герой Алой в едно бъдеще, в което човечеството е претърпяло катастрофа, което го е върнало до първобитно състояние. Светът наоколо е населен с механически роботи, изглеждащи като праисторически гиганти.

Тези дни потребител на NeoGaf реши да ни достави малко подробности, които биват публикувани в следващия брой на Game Informer.

Така например, Obliterator, въпросният потребител на NeoGaf, предава, че Guerilla Games държали да направят с играта нещо съвсем различно от Killzone и свят, „в който искаш да живееш, а не такъв, от който искаш да избягаш“. В играта ще има локации с различен климат и терен. Изданието предава за арктически, тропически и такива с умерен климат. Племената се различават сериозно едно от други, като и отношението им към машините не е еднакво. Guerilla декларират, че геймърите ще разберат какво се е случило със света, за да се стигне до това му състояние. Играта е научно-фантастично заглавие и няма да присъстват фентъзи елементи.

Самата Алой ще има умения, които са разделени в три посоки: – Prowler (Stealth), Brave (Damage focus) и Forager (Resource Gathering). В играта има специални зони, наречени Corruption Zones, където ще има концентрация на врагове. Ще може да играете моменти от миналото на Алой. Самата тя е от племе, управлявано от жени, но е била изгонена от него по неясна причина и я отглежда мъж с името Рост. Именно да разкрие повече за изгонването от племето ѝ и да немаери майка си е най-важно за нея.

Играта излиза в Европа на първи март следващата година за PS4.

По-долу може да видите наскоро публикувано видео, което показва как изглежда играта на наскоро анонсирания PS Pro.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари