Нова информация около Assassins Creed Empire

0
126

Миналата година Ubisoft взеха решението да не пускат Assassins Creed игра (ако изключим сборното издание Ezio Collection), съсредоточавайки се над работата по Steep, Ghost Recon Wildlands, For Honor и поддръжката на The Division, както и издаването на ново съдържание към Six Siege. Тези дни няколко медии публикуваха нова информация за следващото приключение на Асасина: Assassins Creed Empire. Не е сигурно, дали може да им се доверим, но ако информацията е вярна, почитателите на серията няма как да не са въодушевени.

Знае се, че играта ще ви пренесе в Египет. Според полското издание GRYOnline.Pl (достигнало до нас посредством NeoGaf) играта се разработва от хората, създали Black Flag. Действието на Empire, предава медията ще ви отнесе преди началото на сериите, а вие ще сте в ролята на роб, далечен роднина на Алтар. Освен това, в материала се твърди, че картата ще е цели три пъти по-голяма от ACIV:Black Flag.

Отделно от тази информация, в Интернет се появи слух за евентуалната премиера на играта. Позовавайки се на швейцарската верига за видео забавления World of Games, Empire излиза през октомври. Може ли да се доверим на тази информация не е известно, но времето на голямото пазаруване в края на годината, звучи логично.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари