В началото на уикенда любопитни Destiny фенове откриха скрита мисия, появяваща се по време на иначе обикновен патрул. След часове експерименти и провали една група успя да мине мисията успешно. Всеки играч спечели мощно оръжие, което би било познато на тези, играли първата Destiny.

За мисията в Destiny  геймърите споделиха в Reddit, коментирайки съмнително събитие на луната на Йо. Мигновено мнозинството от потребители щурмува луната, за да разнищи въпроса.

За да започнете мисията, трябва да отидете до Изгубения оазис на Йо и да чакате нашествието на Такен (може би ще трябва доста да почакате). Веднъж щом започне, ще трябва да се изправите с мини-босът УРЗОК, ИЗРАЖЕНИЕ НА ГНЕВА. След успешна битка ще имате възможност да минете през портал към типичния регион за патрулиране. Само че след това можете да се прехвърлите на нова локация и да започнете куеста „Шепотът“. В продължение на около 20 минути ще трябва да преодолеете няколко стаи с комплексни препятствия. След това се пригответе за най-силните противници от Такен. Черешката на тортата е финална битка с няколко боса.

Наградата за всичко това е ексклузивното оръжие „Шепотът на червея“. И ако мислите, че то (заедно с мисията) страшно прилича на Черния шпиндел от първата игра, много сте прави. Принципно това е Черният шпиндел 2.0 с идентични характеристики и малко повече бодли.

Не се знае дали мисията е активирана наскоро или е очаквала любопитни геймъри от много време, но от доста време феновете на Destiny не са откривали тайни във втората част. Изглежда е крайно време…

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари