Очевидно последните Battlestar Galactica заглавия не бяха особено известни сред феновете на космически приключенски игри, но издателят Slitherine не се предава. Изглежда в студията му се подготвя нова 3D стратегическа игра за персонални компютри, базирана на първата война на Цейлоните.

Новата игра ще се казва Battlestar Galactica Deadlock. Но изглежда няма да имаме възможност да се развиваме с оскъдните ресурси на колониалната флота на Адама – вместо това ще трябва да съберете всички свои сили и да се заемете с проектирането, строенето и контролирането на защитата на безпомощната Земя срещу цейлонска атака. Deadlock ще е стратегическа игра в реално време (по подобие на Homeworld), но ще имате опцията да сложите на пауза целия екшън и да разпоредите нови команди и да обърнете битката в своя полза. Slitherine издаде и видео трейлър, въвеждащ геймърите в историята на играта. Освен това издателят твърди, че тя ще има пълна 4К поддръжка, макар че изглежда заглавието е адаптирано и за по-слаби компютърни конфигурации (или поне както изглежда от изискванията)

Battlestar Galactica Deadlock се очаква да излезе това лято за Windows персонални компютри. Заглавието се разработва от студио Star Hammer – Black Lab Games. Засега обаче няма конкретна дата на издаване или информация дали играта ще излезе за конзолите PlayStation 4 и Xbox One.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Stiff Jobs Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Stiff Jobs
Stiff Jobs

Кви Цейлони, кви пет лева…Натъжих се.