Новини от бетата на Halo Reach

0
22

От 2 месеца насам мултиплейър бетата на Halo Reach е достъпна за някои геймъри. Изглежда промените от Halo 3 не са драстични, но определено ще накарат много играчи да сменят начина си на игра. Това идва главно с промяната на някои контроли от последната част. Системата от клавиши ни връща във времето на първите две Halo игри. Промяната се наложи заради премахването на възможността да носите 2 оръжия едновременно, както и заради новите „armor abilities”.

Тези умения, които очевидно са бонус към броните на играчите, имат общо 5 вариации в момента. Sprint позволява на Спартанците да тичат по-бързо за кратко време, но не могат да стрелят или да носят предмети, докато го правят. Invisibility работи и за Спартанци, и за Елити и ви позволява да станете до голяма степен невидим. Единственото нещо, за което да внимавате, е, че колкото по-бързо се движите, толкова повече се забелязвате. Armor Lock позволява на Спартанците да активират щитовете на броните си в клекнало положение, като така стават неуязвими, но също и неподвижни. Ако стоите в тази позиция повечко време, при изправяне бронята ви излъчва пулсация, премахваща щитовете на всички врагове. Jetpack отново може да се ползва от двете раси и ви позволява да се изстреляте нависоко и да летите известно време. Leap е последното умение и е само за Елити. То им дава възможността да скачат надалеч, което е много полезно при премахване на дистанцията от противника или избягването на гранати.

Новости има и по расовите спецификации. Elites вече са по-едри, което ги прави по-лесни мишени, но за сметка на това получават регенерация на здравето и по-бързо придвижване.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари