Новите попълнения в 10-ти сезон на Fortnite изнервиха много геймъри

0
612

Десетият сезон в играта Fortnite вече започна и донесе на играчите една интересна изненада: голям механичен екзоскелет, управляван от двама играчи (с гръмкото име B.R.U.T.E.). Използван като оръжие, той разбива и разкъсва героите, както и нервите на геймърите.

Проблемът е, че машината е с прекомерно голяма сила. Тя може да изстреля до 10 ракети едновременно, всяка нанасяща до 50 точки щета и унищожаваща сградите до основи. В Reddit дори публикуваха видео на B.R.U.T.E. елиминирайки играчи за цяла пълна минута. Понякога нещата стават толкова бързо, че на потребителя дори не му остава време да се ориентира откъде идва офанзивата.

Season X is FINE ITS GREAT from FortNiteBR

B.R.U.T.E. роботите се разпространяват в определени бройки на всяка карта. Те могат да се управляват от двама или един играч, стига той достатъчно бързо да сменя стола си на управляващ и стрелящ. Въпреки това машината е смъртоносна в соло игри. За някои геймъри B.R.U.T.E. е интересно допълнение и може да остане в играта, стига това да е съгласувано в ограничен режим от време. Други са по-осъдителни в съдбата на машината и желаят тя напълно да напусне геймплея. Epic Games все още отказва да коментира по случая, но все пак са минали едва три дена от началото на сезона. Разработчикът неведнъж е доказвал, че може да прави радикални промени във Fortnite на базата мнения на феновете, така че следващата седмица остава под въпрос.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за