Новият експанжън на The Elder Scrolls: Legends идва на 24 януари за PC, iOS и Android

0
250
The Elder Scrolls: Legends ще получи първия си експанжън от почти девет месеца, когато Isle of Madness излезе на 24 януари за PC, iOS и Android. Той добавя нови сингъл плейър мисии в играта с карти на Bethesda Softworks, която първоначално стартира през 2017 г.

Картовите игри създават нови ъпдейти със съдържание на всеки няколко месеца, но Legends изкара толкова време без разширяване поради промяната на студията, работещи по нея. В средата на 2018 г. Bethesda обяви, че DireWolf Digital, което бе направило играта за издателя на The Elder Scrolls, вече няма да работи по Legends и SparkyРants ще поеме развитието ѝ. SparkyPants пуснаха нов клиент за играта с карти през есента, но той беше опорочен от множество бъгове и други проблеми. Оттогава студиото фиксна тези и пуснала малка колекция от карти – колекцията FrostSpark – и новата месечна карта за награди.

Игрите с карти са важен и нарастващ сегмент на пазара на видео игрите, които би могъл да струва 1,7 млрд. долара през 2019 г., съобщава маркетинговата компания Superdata. Heatstone на Blizzard е лидер с приходи, които са 3,3 пъти повече от най-близък конкурент. Друг сериозен играч е Magic: The Gathering – Arena, най-добрата адаптация на играта с карти, определира навремето жанра. The Elder Scrolls: Legends не владее пазарния дял на нито една от игрите, но поставя различни предизвикателства за камината с две ленти, пет цвята и неутрални карти, както и теми от ролевите игри The Elder Scrolls.

Isle of Madness ще пристигне с нова механика на карти и ленти – Legends се откроява от Hearthstone, Eternal и Magic: The Gathering – Arena с две ленти на бойното поле, а не само една дъска. Bethesda споделя, че това е най-голямата сингъл плейър история за играта, следвайки събитията, разказани през 2017 г. в Return to Clockwork City.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари