Новият мод за First-Person режим за Resident Evil 2 прави играта още по-страшна

0
352

Хитовият франчайз Resident Evil спечели сърцата на много фенове с най-откачените първични хорър преживявания, доставяни някога от игра. Resident Evil II получи много положителни оценки за това. Но ако играта не ви е уплашила достатъчно, можете да си „оцветите“ геймплея и да добавите нов мод, който ви дава възможност буквално да виждате през очите на героите и да се запознаете по-отблизо с ужасите на Ракуун Сити. Да започваме сплашването!

Модификацията е достъпна за персонални компютри и е реализирана от потребителя Praydog и е достъпна за изтегляне от GitHub. Тя настройва перспективата за през очите на Лион и Клер. Преживяването не е напълно изпипано, с неконтролируеми клатушкания на изгледа и частично връщане към трето лице в някои моменти. Но като цяло модът е наистина ефективен и, честно казано, клатушкането спомага за още повече напрежение.

Потребител в YouTube на име Sticky благоволи да пусне видеоклип, който демонстрира мода в действие. Важно е да отбележим някои важни подробности – допълнението е проектирано за римейка на оригиналната игра. Ако нещата не ви се получават, убедете си, че не ползвате изданието от 1998-ма година. Освен това DirectX 12 не се поддържа и ако ви се появят проблеми, ще трябва да промените настройките. Ще трябва и заедно с мода да изтеглите малък бинарен файл от AppVeyor – dinput8.dll и да го копирате в root папка в директорията на играта.

След това влизате отново в Resident Evil 2 Remake и се готвите за много напрежение, особено когато се „видите“ с Г-н Х.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за