Новият сезон на For Honor стартира в началото на следващия месец

0
158

Третият сезон на третата година на For Honor, епичната касапница, в която самураи, викинги и рицари се бият до смърт, ще стартира на първи август. Това съобщиха от Ubisoft на страниците на своя блог.

Hulda, както е името на този сезон, ще ви поднесе ново съдържание и предизвикателства, както и Jormungandr, нов кръвожаден клас викинг-герои. Те ще могат да се играят, както в женския им вариант (Hulda), така и в мъжкия им (Gretar). Jormungandr са особен тип викинги, които са се посветили на митичната Велика змия, на която и са се кръстили. Притежателите на сезонния пропуск ще получат Jormungandr още на 01.08, докато всички други ще могат да го поръчат отделно от 08.08 за 15 000 от игровата валута Steel.

А разбира се, заедно с новия сезон и новия герой, играещите ще получат Storr Stronghold, домът на Jormungandr и място на новите епични битки. То ще е безплатно за всички и ще е достъпен при ротацията на картите в режим Breach. Освен това, Nobushi, Shinobi и Orochi получават подобрения във формата на обновления в баланса, което цели да ги направи по-конкурентни на другитр герои.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за