Новият сезон на Fortnite се отлага за пореден път

0
289

Ето, че за пореден път следващият сезон на Fortnite беше отложен, като новата дата, на която Chapter 2 Season 3 пристига е четвъртък, 11 юни.

Отлагането ще се отрази и на кампанията, чиято отброяване започна в самата игра. Еднократното събитието се казва “The Device” и ще се състои седмица по-късно от планираното – събота, 6 юни.

Chapter 2 Season 3, който ще представи за първи път подводен гемплей беше първоначално насрочен да излезе в края на април. Разбира се, разклащането на света принуди множество компании, включително и Epic Games, да адаптира своите служители към временна работа от вкъщи, докато глобалната ситуация се стабилизира и мерките за сигурност отпуснат. Съвсем не е изненадващо, че този процес дава отражение върху разработката, което принуждава студиото да отдели повече време от планираното, за да се погрижи новия сезон да пристигне в най-добрата си форма.

В края на краищата, ако приемем, че датата ще остане непроменена, то чакането няма да е голямо, особено на фона на разработки, които все още не могат да продължат напред поради редица предизвикателства.

Що се отнася предстоящото събитие, “The Device”, то най-вероятно се свързва с разработката на мистериозна машина, която е видима от офиса на един от персонажите на име Midas, за която спекулации твърдят, че след като брояча удари 0 (вижте картинката по-горе), големи промени ще настанат в света на Fortnite.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари