Новият трейлър на Ghost Recon Wildlands ви дава достъп да се запишете за бета версията

0
39

Регистрации за бета пробния период на Ghost Recon Wildlands вече се приемат, и за да отпразнува големя ден, Ubisoft пусна нов трейлър в YouTube, именуван „Отчет на мисията“. Видеото разкрива пред потребителя някои от очакваните опасности, спотайващи се в смъртоносните джунгли на Боливия в близко бъдеще.

Играта Ghost Recon Wildlands беше известна на феновете отдавна – беше обявена още в средата на 2015-та година. Първоначално бе разкрито, че „призраците“ са изпратени да разбият порочния картел Санта Бланка и да спрат корумпираното правителство на Боливия, контролиращо цялата операция. Интригата е пълна! Всеки е нащрек, но ако знаете как да се покриете, можете лесно да постигнете целта си.

Трейлърът гласи: „Всеки един от вас е елитен боец, но заедно вие имате силата да надвиете цяла армия“. Някои репортери от PCGamer получиха тестови копия на Ghost Recon Wildlands това лято, но впечатленията не бяха добри. Повечето от мненията определяха играта като „хаотично Гонг шоу“. Със сигурност обаче студио Ubisoft е привело играта в по-приемлив вид за бета-версията.

Засега Ghost Recon Wildlands се очаква да излезе на 7-ми март 2017-та година, но начална дата на бета пробния период на играта все още няма. Регистриралите се на посочения в трейлъра линк обаче със сигурност ще получат по-точна информация за тестовете.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари