Новият God of War продължава с впечатляващото си представяне

0
403
Завръщането на Sony към сериите God of War не е само успех според медиите и критиката, но и финансов удар на компанията.

Именно това разкриха Sony, които споделят, че само през първите три дни след излизането си, играта се е продала над 3.1 млн. копия – както в дигитален формат, така и на физически носители. Това прави от играта и най-бързо продаващата се игра за PlayStation 4, идваща от първостепенен партньор на студиото. Категория, в която откриваме игри, като Uncharted 4: A Thief’s End, Horizon Zero Dawn и The Last Guardian. Що се отнася до британските класации, то играта е най-бързо продаваното заглавие от сериите.

„Бих искал лично да благодаря на милионите фенове по света, които решиха да приемат да се присъединят към нас в последното приключение на Кратос. Подкепата ви е наистина вдъхновяваща за нас и това е причината, поради която ние всекидневно полагаме усилия, изстисквайки максималното от себе си“, сподели при съобщението за продажбите шефът на Sony Santa Monica Studio Шанън Стъдстил.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари