Новият God of War продължава с впечатляващото си представяне

0
352
Завръщането на Sony към сериите God of War не е само успех според медиите и критиката, но и финансов удар на компанията.

Именно това разкриха Sony, които споделят, че само през първите три дни след излизането си, играта се е продала над 3.1 млн. копия – както в дигитален формат, така и на физически носители. Това прави от играта и най-бързо продаващата се игра за PlayStation 4, идваща от първостепенен партньор на студиото. Категория, в която откриваме игри, като Uncharted 4: A Thief’s End, Horizon Zero Dawn и The Last Guardian. Що се отнася до британските класации, то играта е най-бързо продаваното заглавие от сериите.

„Бих искал лично да благодаря на милионите фенове по света, които решиха да приемат да се присъединят към нас в последното приключение на Кратос. Подкепата ви е наистина вдъхновяваща за нас и това е причината, поради която ние всекидневно полагаме усилия, изстисквайки максималното от себе си“, сподели при съобщението за продажбите шефът на Sony Santa Monica Studio Шанън Стъдстил.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за