Нови видеа от Ace Combat 7: Skies Unknown представят две от мисиите в играта

0
136

Ако не ви се завие свят от показаното, значи сте готов за пилот.

Bandai Namco представиха два видеоклипа, в които ни демонстрират достойнствата на Ace Combat 7: Skies Unknown и мощта на енджина на играта. Това, което може да видите в тях са две мисии, и по-конкретно, шестата и седмата.

Първата от тях, озаглавена Long Day, ще ви постави в пустинен район, в който трябва да атакувате еруската база. Хората от студиото са решили да използват за целта The F/A-18F Super Hornet самолет, а за снаряжение – QAAM ракети въздух-въздух. Разбира се, че прави впечатление страхотния реализъм, който е показан, заедно с няколко лупинга и почти смъртоносни маневри.

First Contact е името на Мисия 7 и тя отново започва със сериозен брифинг на командващия ви офицер, проведен на груб тон и заплаха в случай на неизпълнение на мисията. В нея се опитвате да помогнете на съюзниците да се оттеглят на безопасно разстояние от вражеския огън, но за тази цел трябва да разрушите радарната система и установките за наземно-въздушен бой. Този път изборът на машина е емблематичния F-22A Raptor. Теренът, изпълнен със странни вертикални формирования и лошото време също са ваши врагове, но както може да видим пилотът в този случай си е истински ас.

Дали и вие сте такъв, ще може да разберете от 18.01.2019, когато Ace Combat 7: Skies Unknown излиза за PS4 и Xbox One, и на 01.02.2019 за PC. Предварителната поръчка на играта за Xbox One, ще ви донесе безплатно копие на Ace Combat 6: Fires of Liberation, а за PS4 – Ace Combat 5: The Unsung War,.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за