Нови изтекли изображения от прототипите за разработка на PlayStation 5 изглежда току-що изтекоха онлайн.

4
1541

Най-новият теч може да бъде намерен в социалната мрежа Twitter, където потребител е публикувал снимка с текст „PS5 някой?“

На снимката се разпознават два PSV комплекта за разработчици, поставени един до друг, въпреки че няма официално потвърждение, че тези изображения са достоверни или някаква друга потвърдена информация, която да гарантира, че действително изглеждат така, както на показаните фотоси. Заслужава си да се отбележи обаче, че външния вид напълно съответства с всички други предварително изтекли изображения, детайли, слухове и патенти на Sony за дизайна, така че сме склонни да приемем тези изображения за по-скоро истина.

V – образният дизайн

Том Уорън от The Verge също публикува информация като казва, че това са комплекти за разработчици и обясни, че задачата им към момента е да ги направят лесни за подреждане един върху друг, или един до друг, при тестовете от страна на разработчиците.

Комплектите за разработчици обикновено не отразяват окончателния дизайн на конзолата, като в това сме се убедили благодарение на моделите и течовете за тях в предишни години. Така че ако тези изтекли изображения по някакъв начин са достоверни, могат да служат по-скоро за индикация за това, което можем да очакваме, когато PS5 стартира към края на 2020 г. Със сигурност Sony няма да остави крайния дизайн в този вид, поне така смятат почти всички потребители в Twitter, коментирали публикацията с теча. Мнозина разкритикуваха концепцията за V-образен дизайн, като за сега в нея откриваме символиката на римската цифра 5, съответстваща на модела на бъдещата конзола, но дизайнът определено не изглежда финализиран и доизпипан, така че от Sony със сигурност имат трески за дялане.

DualShock 5 или PS5?

Тъй като не виждаме много детайли от снимката, нито пък конзолите са заснети особено добре, мнозина потребители предполагат, че всъщност на изображението са показани двойка прототипи DualShock 5. Невъзможно е да се каже със сигурност какво гледаме, особено като се има предвид, че най-новите течове на патенти показват, че PS5 контролерът няма да бъде особено далеч по външен вид от Dual Shock 4. Но изглежда, че на контролера липсва ивицата LED светлина в горната му част, която би трябвало да открием в съответствие с описанието на изтеклия патент. Така че без официалното потвърждение на Sony, каквото няма да получим, нищо тук не е категорично и трябва да приемем тези снимки със задължителната доза съмнение.

Независимо от това, тъй като краят на 2019 г. наближава с всеки изминал ден, ние се надяваме да не мине още много време, докато видим PS5 в продажби на дребно.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари