Нови подробности около викингската стратегия Northgard

0
25

Разработчикът и издател на викингската стратегия Northgard Shiro Games, сподели някои подробности за клановата система и условията за победа в играта.

Така например, ако се стремите към победа с цел доминация и титлата Warlord, ще е по-лесно, ако воините ви достигнат предимство в тази конкретна област още от началото. Fenrir, кланът на вълка (един от трите клана, които ще са достъпни чрез платформата на Early Access в следващите месеци), има тези предимства, тъй като са агресивни, защитават свободата си, но са до голяма степен безразсъдни. Техните корени се свързват най-вече с битките и силата, правейки ги идеални за всеки, който поиска да разшири територията си агресивно. Но всеки клан, заедно със своите силни страни си има и слабости. В случая с Fenrir, макар и воините ви да са агресивни, селските стопани и събирачите ви са обикновени и неуки, така че, когато зимата настъпи, ще ви е трудно да преживявате. Предимството в битката е нищо без стабилна доставка на припаси, което означава, че ще ви се наложи да балансирате между нуждите на клана ви и агресивния ви стил на игра. Това на свой ред извиква въпроса какво подготвят враговете ви? Дали планират да ограбят земята ви и да откраднат жената ви? Или сключват тайни алианси и трупат богатство, за да носят титлата на Велик търговец на Нортгард? В този смисъл, знанието за това какво правят враговете ви ще е от ключово значение и до голяма степен ще промени начина ви на игра.

Разработчикът обещава да сподели повече в скоро време, като ще налага промени и в хода на Early Access кампанията. “С последните нанесени допълнения, ние се фокусираме над влиянието, което ще има зимата за вас. Името на играта е Northgard неслучайно и ние искаме да се почувствате, като викингски воин, проправящ си път в неизследвани области, борейки се във всеки един момент за своето оцеляване в суровата зимна обстановка. Ние се приближаваме все по-близо до целта и ще ви държим в течение“, споделят от Shiro, допълвайки, че датата на старта на Early Access кампанията ще бъде обявена съвсем скоро.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари